top of page
Halton-website_Company_1429x960.jpeg
32

zemí 
 

300mil.€

roční obrat
 

1550

zaměstnanců 
 

Globální, rodinná firma, světový leader ve větrání vysoce výkonných kuchyní a restaurací. 
Založena ve Finsku v roce 1969.

ALPHERG s.r.o.  je distributorem produktů Halton Foodservice pro Českou republiku a Slovenskou republiku.

GLOBÁLNÍ POZICE

S 8 vlastními výrobními závody, dalšími 3 licenčními výrobami a 5 centry výzkumu a vývoje zaměřenými na profesionální kuchyně je Halton Foodservice vedoucí firmou ve větrání profesionálních otevřených nebo uzavřených kuchyní.

Vyvíjíme řešení, která kombinují energetickou úspornost, bezpečnost a kvalitu vnitřního prostředí s respektem

k životnímu prostředí. Se základem v opravdové vášni pro inovace a jednoduchosti jsou naše znalosti a odbornost uznávány specialisty z oboru.

 

Zařízení Halton Foodservice jsou navrhována do všech typů profesionálních kuchyní po celém světě, na celou dobu jejich životnosti: od původního konceptu přes vývoj konkrétního řešení, výrobu, instalaci, zprovoznění a fázi údržby. Každý rok je řešeními Halton vybaveno 5000 nových kuchyní.

Halton-countries_map.jpeg

HALTON UMOŽNUJE POHODU
VE VNITŘÍM PROSTŘEDÍ

Uvolněte uzdu vaší představivosti… Představte si vytváření komfortních a produktivních vnitřních prostředí v kombinaci s nejpřísnějšími požadavky 

na bezpečnost a energetickou úspornost. Halton ztělesňuje tuto vizi a uvádí ji do reality prostřednictvím světově vůdčích řešení pro vnitřní klima

a prostředí.

V tomto odvětví nabízíme našim klientům nejvyšší přidanou hodnotu, a to od veřejných a komerčních budov, přes zdravotnictví, profesionální kuchyně

a restaurace až po aplikace na lodích.

Naše pole odbornosti, výrobků a řešení pokrývá distribuci vzduchu, regulaci průtoku vzduchu, požární bezpečnost, větrání kuchyní, kontrolu emisí a řídící systémy pro vnitřní prostředí. Nabízíme spolupráci na projektu od jeho první fáze, přes podrobný návrh, výrobu, instalaci, testování, zprovoznění

až po poprodejní servis.

760

osob vyčleněno
pro projekty kuchyní

5000

nových kuchyní

každý rok

HALTON FOODSERVICE

Opravdově sdílíme vášeň našich zákazníků pro vzrušující kulinářské zážitky. Sdílení této vášně nás tlačí do zvyšování našich výkonů, kdy chceme opravdově zajistit, aby se komerční kuchyně staly lepším místem pro práci.

 

S řešeními Halton si mohou šéfkuchaři a jejich týmy užívat kreativní a fungující pracovní prostředí, zatímco hosté v pohodlí ocení připravený kulinářský zážitek. Všechny tyto vášně dokonce dále vyjadřují sebe samé v konceptech otevřených a předváděcích kuchyní, které reprezentují ohromující architektonické a technické výzvy.

Kreativita spojená s radostí!

ice_screenshot_20210105-122353.png
8

vlastních výrobních

závodů

5

center výzkumu

pro profesionální kuchyně

DYCHTIVÁ VÁŠEŇ PO INOVACÍCH

Inovace, která je vrozená jakékoliv „industriální vášni“ hodné tohoto názvu, stojí na dvou základech: Entuziastické týmy a špičkový, dynamický výzkum

a vývoj. Hloubka znalostí a zkušenosti našich týmů jsou dalším faktorem, uznávaným profesionály v tomto odvětví. Naše centra výzkumu a vývoje jsou zde uznávána coby měřítko, přičemž v jakékoliv chvíli je v nich ve vývoji současně pět nebo šest nových výrobků.


Halton Foodservice má pět laboratoří exkluzivně vyhrazených pro větrání profesionálních kuchyní. Tyto laboratoře tvoří silnou síť výzkumu a vývoje

a průběžně otevírají nové horizonty v globálním zlepšování našich systémů a řešení.

bottom of page